dnes je 15.1.2025

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Novinky a trendy v potravinárskej výrobe v roku 2024

26.11.2024, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Dĺžka videa: 00:35:10

Kapitoly videa

V súčasnej dobe dopyt po alternatívnych potravinách neustále rastie. Dôvodom sú jednak zdravotné problémy ľudí, ale i životný štýl, či rôzne presvedčenia. Rastlinné alternatívy dnes už dokážu senzoricky, ale i kvalitatívne konkurovať živočíšnym produktom, avšak nutrične sú častokrát ochudobnené. Trh však ponúka relatívne veľké množstvo alternatívnych potravín a je už len na spotrebiteľovi, ktoré si vyberie.

Lektor

Ing. Stanislava Lukáčová PhD.

Ing. Stanislava Lukáčová PhD.

Vyštudovala SPU v Nitre, odbor Bezpečnosť a kontrola potravín. Svoje vedomosti si doplnila v doktorandskom štúdiu v odbore Technológia potravín. Niekoľko rokov pracovala v potravinárskej spoločnosti na pozícii manažér kvality / technológ. V súčasnosti pôsobí ako externý manažér kvality a technologická podpora výrobných podnikov. Taktiež  pôsobí ako konzultant vedecko - výskumných prác SPU v Nitre. 

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.